Familie Meiland verhuist naar Hengelo

HENGELO - TV-persoonlijkheid Martien Meiland en zijn gezin gaan in Hengelo wonen. Dat bevestigde Erica Renkema – de moeder van het gezin – woensdagavond aan Omroep Gelderland. De 'Meilandjes' hebben een riante woonboerderij aan de Aaltenseweg in het Hengelose buitengebied gekocht. De familie woont momenteel in Frankrijk, maar liet eerder deze week al weten van plan te zijn om terug te keren naar Nederland.

Renkema laat aan Omroep Gelderland weten pas na het komende seizoen daadwerkelijk naar de Achterhoek te komen. Naast de boerderij met zeven kamers en drie badkamers treft de familie hier een tweede woonverblijf annex kantoor, een vrijstaande dubbele garage en een luxe gastenverblijf aan. Het geheel stond te koop voor 975.000 euro.

Martien Meiland en zijn medegezinsleden zijn bekend van het SBS6-programma 'Chateau Meiland', waarmee ze vorig jaar de Gouden Televizier-ring wonnen. In het programma is te zien hoe de familie in het Franse dorp Beynac een kasteel ombouwt tot bed & breakfast en daarin vervolgens gasten ontvangt. De afleveringen van 'Chateau Meiland' trokken vorig jaar regelmatig meer dan een miljoen kijkers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden