De voorkant van de 'nieuwe Kei', met serre. Foto: PR
De voorkant van de 'nieuwe Kei', met serre. Foto: PR

De Kei zoekt gastheren en gastvrouwen

Algemeen

STEENDEREN - Geïnteresseerden die een rol willen spelen als vrijwillige gastheer of gastvrouw in het nieuwe activiteitencentrum de Kei worden uitgenodigd om hierover van gedachte te wisselen op dinsdag 11 februari om 19.30 uur in het nieuwe centrum De Kei, met als nieuw adres Burgemeesters Plantenplein 1, 7221 CZ Steenderen.

De opmerkelijke transformatie van de voormalige Joannesschool tot het activiteitencentrum de Kei is met behulp van veel vrijwilligers, bijna afgerond. Vanaf 1 maart zullen er al enkele activiteiten gaan plaatsvinden.

Op 27 maart zal er een officiële openingsbijeenkomst plaatsvinden met op 28 maart een Open Dag voor iedereen. De week erna zullen er eenmalig allerlei leuke en bijzondere workshops en lezingen plaatsvinden om bewoners van de oude gemeente Steenderen kennis te laten maken met de mogelijkheden van De Kei.

Het nieuwe activiteitencentrum met meer ruimtes en meer mogelijkheden gaat gepaard met veranderingen. Daar willen ze graag met de huidige vrijwilligers van Welzijn Steenderen en andere geïnteresseerden over van gedachten wisselen. Onder andere: Hoe kan worden gezorgd voor een zo soepel mogelijke ingebruikname en wat wordt de rol van de vrijwilliger (de huidige gastvrouwen en gastheren)? Zijn er meer mensen in en rond Steenderen die deze rol zouden willen vervullen in het 'nieuwe' gebouw? Meer inlichtingen bij Geert Postma bij geert.postma@welzijnsteenderen.nl.


dekeisteenderen

info@welzijnsteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant