De Passiebloem start jaar bloemrijk

Jan Aartsen maakt een bloemstuk bij vrouwenvereniging de Passiebloem. Foto: Willy Brandhorst
Jan Aartsen maakt een bloemstuk bij vrouwenvereniging de Passiebloem. Foto: Willy Brandhorst

HENGELO - De Christelijke Vrouwenvereniging de Passiebloem in Hengelo is het jaar begonnen met een ledenavond. Na elkaar alle goeds voor 2020 gewenst te hebben, kwam bloemist Jan Aartsen een demonstratie van het maken van mooie bloemstukken.

Hij begon meteen met een prachtig boeket en terwijl hij daar mee bezig was vertelde hij honderduit over zijn werk en zijn gevoel voor bloemen. Want voor Jan is een dag zonder bloemen door zijn handen een dag niet geleefd. Hij wist duidelijk uit te leggen wat bloemen voor hem betekenen maar ook wat hij voor bloemen kan betekenen. Met veel gevoel en liefde maar tegelijkertijd snel en vastbesloten wist hij precies welke bloem op de juiste plaats het beste tot zijn recht komt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Jan Aartsen de hele wereld over reist om zijn bloemkunsten te vertonen.
De dames van de Passiebloem hadden een geweldige avond waarin ze alles over bloemen konden vragen en waar met veel humor antwoord op kwam dus er werd ook nog veel gelachen. Kortom een vrolijke start van het nieuwe jaar.
Voor wie een vrouwenavond bij zou willen wonen, komt vrijblijvend eens langs. Enthousiaste dames zijn van harte welkom om lid te worden van de vereniging. Voor vragen over de volgende avonden of de activiteiten van de Passiebloem, kan men contact opnemen met het secretariaat, 06-52504029.

Meer berichten