Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland, reikte de bijbehorende onderscheiding uit aan directeur Jos Herwers. Foto: PR
Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland, reikte de bijbehorende onderscheiding uit aan directeur Jos Herwers. Foto: PR (Foto: )

Herwers Hyundai is Hyundai Excellent Dealer 2020

HENGELO - Herwers Hyundai is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2020 en behoort tot de best presterende Hyundai-dealers van Nederland. De onderneming voldoet daarmee aan de strengste eisen van de Hyundai-organisatie op het gebied van sales en after sales. Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland, reikte de bijbehorende onderscheiding uit aan directeur Jos Herwers.

De Hyundai Dealer Excellent Award is een mooie blijk van waardering voor de goede prestaties die Herwers Hyundai heeft geleverd. "Het is de hoogste onderscheiding die je als Hyundai-dealer in Nederland kunt behalen en de bekroning op een succesvol jaar", aldus trotse Jos Herwers. De Herwers Groep kreeg zelfs een eervolle vermelding: van alle Hyundai-dealers noteerde de dealerorganisatie uit Oost-Nederland over heel 2019 de hoogste score.

Hyundai Motor Nederland beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto's, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

"Ik wil vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat", zegt Jos Herwers. "De award laat zien dat we ons werk op de juiste manier doen. Bij Herwers zijn we duidelijk over wat we doen en komen we altijd onze afspraken na. We zorgen er voortdurend voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Een goede relatie met de klant is enorm belangrijk. Dat is onze sleutel tot succes." Herwers Hyundai bewijst dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. "Klanten zijn bekend met onze klantvriendelijke en enthousiaste medewerkers, met de juiste kennis van zaken", aldus Jos Herwers

Behalve het meest klantvriendelijke merk wil Hyundai ook het duurzaamste automerk ter wereld zijn. De ecovriendelijke Hyundai-range telt inmiddels de meest uiteenlopende modellen, variërend van de 100 procent elektrische KONA Electric en IONIQ Electric en de hybride-versies KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid tot de waterstofauto NEXO. "De elektrificatie van ons gamma vraagt om specifieke kennis van het product", zegt Jos Herwers. "Het onderhoud aan een elektrische Hyundai richt zich namelijk hoofdzakelijk op de elektrische aandrijflijn en de software. Dat is een specialistische klus die de klant het best kan laten uitvoeren door gediplomeerde, deskundige vakmensen. Wij investeren nadrukkelijk in opleidingen en trainingen van ons personeel en beschikken over de modernste diagnoseapparatuur."

Herwers Hyundai biedt een uiterst gevarieerd aanbod modellen: elektrisch, maar ook benzine en diesel. Binnenkort verschijnt de gloednieuwe Hyundai i10 in de showroom. Deze moderne stadsauto geldt als een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto's. Liefhebbers van stijlvolle hatchbacks, ruime stationwagons, stoere SUV's en snelle sportauto's komen eveneens aan hun trekken bij Hyundai-dealer Herwers. Welk Hyundai-model de klant ook kiest, behalve van uitzonderlijk hoge kwaliteit is elke Hyundai ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden