Presentatie van het Bengelbal is in handen van Louise en Lisa. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Presentatie van het Bengelbal is in handen van Louise en Lisa. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Bengelbal met talenten, wensen en muziek

OLBURGEN – Bengelbal 2020, zondag 16 februari wordt weer een gezellige kindercarnavalmiddag voor kleine Bengels van de basisscholen rondom Olburgen en omstreken. Ook verkleedde grote Bengels, familie en kennissen zijn natuurlijk van harte welkom. Om 13.50 uur kunnen gasten zich verzamelen op de Zandweide in Olburgen waar ze met een muzikale optocht naar het dorpshuis lopen.

Grote Bengels Lisa Berendsen en Louise Rewinkel zijn aanwezig om het bengelbal te presenteren en te begeleiden. Het programma is goed gevuld met leuke dj's en een talentenshow. Prins Evert Achterkamp en Prinses Amber Achterkamp 2019 zijn natuurlijk ook van de partij. Er wordt een nieuwe prins en prinses gekozen.
Kinderen mogen voor het Bengelbal een wens insturen, wie weet wordt die wel vervuld!
Verder wordt er gedanst, gezongen en kunnen alle bengels uitdagende spelletjes spelen. Alleen basisschoolleerlingen kunnen zich opgeven voor de talentenjacht. Iedere deelnemer krijgt een mooie medaille en de winnaar krijgt de Bengelbal trofee.
Bengels die dansen, zingen, googelen, moppen tappen, kunstjes doen of een ander talent hebben en deze willen laten zien tijdens de talentenshow kunnen contact opnemen met Lisa Berendsen, 06-34990903.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden