Sinterklaas bereikt Bekveld per politiebusje. Foto: PR
Sinterklaas bereikt Bekveld per politiebusje. Foto: PR

Sinterklaas arriveert per politiebusje

BEKVELD - 's Ochtends vroeg op 5 december stonden alle kinderen van CBS Bekveld in Bekveld in een lange rij bij het hek van de school te wachten… op de komst van Sinterklaas. Ze zongen sinterklaasliedjes, zo hard, dat de Sint het wel moest horen!

Er stopte een auto bij school en daar stapten twee Pieten uit, maar waar was Sinterklaas nou? Zat hij soms in de achterbak? Nee… de Pieten wisten ook niet waar hij was, ze waren hem die ochtend kwijtgeraakt. Wat nu?
Plotseling kwam er een politiebusje aangereden, met loeiende sirenes, maar dat busje reed de school voorbij. Was dat nou Sinterklaas daar achterin? De politiebus keerde om en stopte bij school. Ja hoor, het was hem echt daar achterin. Iedereen ging samen met de Sint en zijn Pieten de school binnen. Er hingen overal slingers, er was muziek en volop gezelligheid. Sinterklaas zat op het podium, omringd door de kinderen en hun kleine broertjes/zusjes die ook uitgenodigd waren voor dit mooie Sinterklaasfeest. Ze waren allemaal vol verwachting voor wat komen ging. Cadeautjes, snoep en pepernootjes!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden