Stands met kerststukken in de Steenderense Remigiuskerk. Foto: PR
Stands met kerststukken in de Steenderense Remigiuskerk. Foto: PR

Steenderense Remigius in kerstsfeer

STEENDEREN - Op zaterdag 14 december organiseert de diaconie van de protestantse kerk voor de zesde keer een Kerstmarkt. Voor dit bijzondere evenement is de Remigiuskerk aan de Dorpsstraat 20, bij het marktplein in Steenderen weer sfeervol aangekleed. Kom van 11.00 tot 16.00 uur vrijblijvend binnenlopen in de gezellig warme kerk en proef de kerstsfeer.

Er zijn vele stands met een divers aanbod van originele kerst- en winterartikelen en prachtige kerststukken en de traditionele kerstverloting met altijd prijs wordt gehouden. De kinderen kunnen zich vermaken met onder andere knutselen, kerstballen raden en een verloting.
Ook voor de muziek is het de moeite waard te komen. Midwinterhoornblazers laten hun machtige hoorns klinken, de kinderen van het Sterrenkoor treden op en Derk Jan Terpstra speelt op de vleugel.
Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. Er zijn gezellige zitjes om te genieten van verse wafels, nieuwjaarsrolletjes, warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep met roggebrood en spek.
De opbrengst van de standhuur en de artikelen van de diaconie is bestemd voor de instandhouding van het kerkelijk gebouw Het Anker.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden