Senioren midgetgolfen om de eer

Winnaar S.H.S. midgetgolf 2019: de heer Loman. Foto: Marijke Cornelis
Winnaar S.H.S. midgetgolf 2019: de heer Loman. Foto: Marijke Cornelis

STEENDEREN/HENGELO - Woensdagmiddag 20 november gingen 37 leden van Seniorenvereniging Steenderen en Hengelo (S.H.S.) naar Bousema in Lochem om daar met en tegen elkaar te strijden in een spannend maar sportief en gezellig partijtje midgetgolf.

Om 14.00 uur werden ze bij Bousema ontvangen met koffie of thee en een muntje voor een consumptie later op de middag. Vervolgens werden de deelnemers over een aantal teams verdeeld om op het Indoor golfparcours van 18 banen het golfballetje in zo min mogelijk slagen via allerlei hindernissen in de hole te slaan.
Onderling heerste een grote dosis fanatisme maar ook een gezonde rivaliteit. Onderlinge adviezen zoals 'dat ronde ding is de bal' en 'wel binnen de baan blijven' werden volop aan elkaar doorgegeven. Want soms leefde het balletje na een ferme slag met de golfclub z'n eigen leven maar er vielen geen gewonden. De sfeer was gezellig en al pratend en lachend werden de 18 holes uitgespeeld door de teams.
Tussendoor werd er even gepauzeerd met een drankje en ging er een grote schaal met warme hapjes rond. Aan het eind van de middag werden de punten geteld en kwamen de volgende winnaars uit de bus: eerste prijs: de heer G. Loman, tweede: de heer G. Halfman en derde: mevrouw B. Regelink. Zij kregen alle drie een bos rozen en een certificaat. De poedelprijs was voor mevrouw Wolters, zij kreeg een lekkere plak chocolade en een certificaat.

De eerstvolgende bijeenkomst van S.H.S. is de Kerstviering met medewerking van koor Jong van Hart op 18 december om 14.00 uur bij zaal Jansen & Jansen in Hengelo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden