Het eendagsbestuur Meidoornstraat/ Esdoornstraat / Kastanjelaan bezorgde de Vrouwen van Nu een vrolijke avond. Foto: Diny Oosterlaken
Het eendagsbestuur Meidoornstraat/ Esdoornstraat / Kastanjelaan bezorgde de Vrouwen van Nu een vrolijke avond. Foto: Diny Oosterlaken

Steenderense Vrouwen van Nu in Franse sferen

STEENDEREN - Na een zeer interessante en goed bezochte avond met bioloog Gerrit Jansen, bekend van zijn column in De Gelderlander, was het 21 november wederom een geweldige avond van de Vrouwen van Nu. Ditmaal verzorgd door het eendagsbestuur Meidoornstraat/ Esdoornstraat / Kastanjelaan. De dames hadden alles tot in de kleinste details verzorgd. Chapeau!

Voor de pauze, een interessant verhaal van slager Alex Kemperman uit Wehl. Voor een volle zaal vertelde hij wat er vroeger zoal bij de slacht van een varken kwam kijken, dit alles aan de hand van een fotopresentatie.
Na de pauze kwam het eendagsbestuur verkleed in de 'Franse vlag' binnen en zij serveerden een heuse wijnquiz en wijnproeverij, vergezeld van heerlijke hapjes. Drie soorten rode wijn met klinkende namen moesten de dames beoordelen, proeven en daarna wel uitspugen, wat sommige dames overigens zonde vonden. Na afloop werden de resultaten bekeken en tot onze grote verrassing bleken het niet drie soorten wijn te zijn, maar kwam alles uit een en dezelfde fles. Het werd nog een vrolijke avond.
De volgende bijeenkomst is het kerstfeest, op donderdag 19 december in het Anker.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden