Kerstmarkt in de Sint Martinuskerk in Baak. Foto: PR
Kerstmarkt in de Sint Martinuskerk in Baak. Foto: PR

Kerstmarkt Martinushuus

BAAK - Op zondag 8 december opent het Martinushuus in Baak om 11.00 uur zijn deuren voor de jaarlijkse kerstmarkt. Het achterste gedeelte van de St. Martinuskerk is dan gevuld met een grote diversiteit aan producten.

Kom gezellig kijken en kopen in een aangenaam warme kerk en luister naar de sfeervolle liederen live gezongen door koor Feeling uit Drempt of gedraaid door Gerhard Hebben. Diverse kramen zijn opgesteld met verschillende waren, zoals onder andere brocante, ambachtelijk houtsnijwerk, kerstdecoraties van natuurlijke materialen of versiering vol nostalgie, originele kaarten, bijenwaskaarsen en lekkernijen voor de vogeltjes. Van wilgenteen zijn kunstige voorwerpen gemaakt, voor in een boek zijn bijzondere boekenleggers verkrijgbaar en voor thuis op de bank heerlijke zachte kussens. Een outfit is uit te breiden met royale sjaals, prachtige hoeden, kleurrijke jassen en tassen en bijzondere sieraden.
Voor de inwendige mens zijn er vleesproducten, heerlijke honing en verrukkelijke jams. En de Baakse kerstmarkt is geen Baakse kerstmarkt zonder de lekkere versnaperingen zoals glühwein, snert, koffie en thee met rolletjes en oliebollen.
Wie geen tijd of zin heeft om een kerststuk te maken; er worden mooie grote of kleine kerstbloemwerken voor elke smaak en portemonnee aangeboden.
Voor de kinderen is er een knutselhoek. Kortom, een goede reden om op zondag 8 december met de hele familie naar Baak te komen. Kom wel ruim vóór 16.00 uur, want dan sluiten de deuren weer.
De organisatie nodigt iedereen van harte uit en vraagt een kleine bijdrage van 2 euro per persoon, in verband met de hoge verwarmingskosten. Een kopje koffie of thee wordt aangeboden. Kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis.
Het Martinushuus is rolstoelvriendelijk, gelegen aan de Pastoriestraat in Baak met voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie bij Ilonka de Beij: 06 28234141.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden