Zwarte Pieten helpen graag bij de doe-middag bij Welkoop. Foto: Hans Wonink
Zwarte Pieten helpen graag bij de doe-middag bij Welkoop. Foto: Hans Wonink

Pieten doe-middag

TOLDIJK/HENGELO - Op zaterdagmiddag 30 november tussen 14.00 en 16.30 uur kunnen kinderen in een gezellige knutselhoek bij Welkoop Toldijk en Welkoop Hengelo zelf aan de slag met allerlei knutselmaterialen. Een team van Pieten wil kinderen uit Toldijk, Hengelo en andere omliggende plaatsen een gezellige doe-middag bezorgen. Er kan geknutseld worden, er is tekenmateriaal om een mooie tekening voor Sinterklaas te maken en de kinderen mogen de inpakpiet helpen.

Er zullen voldoende Pieten aanwezig zijn om een handje te helpen, want dat heeft Sinterklaas wel nodig in deze drukke tijden. Uiteraard hoeven niet alle kinderen te knutselen; ze mogen ook gewoon bij Piet even een handje komen geven en luisteren naar de leuke muziek die de Pieten hebben meegenomen.
Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom. Ze mogen meedoen met de kinderen, maar mogen ook hun eigen ding doen. Er zijn voldoende Pieten aanwezig om de kinderen te vermaken onder professionele begeleiding.
Deze actie wordt ondersteund door de lokale voetbalvereniging en stichting Bootvluchteling zodat ook deze kinderen niet worden vergeten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden