De band Goede Genade. Foto: PR
De band Goede Genade. Foto: PR

Hoe klinkt een harmonie met een popband?

STEENDEREN - Op zaterdagavond 7 december geven het harmonieorkest van Nieuw Leven onder leiding van Christa Boerman samen met de Bronckhorster popband Goeie Genade een concert in Sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Aanvang 20.00 uur.

Het wordt een groot feest voor zowel orkest, band en het publiek. Het programma bestaat uit een mix van verschillende genres en ieder nummer is een feest van herkenning. Klassiekers van toen en nu worden uitgevoerd door het harmonieorkest, met onder andere Eloise en Hollandse hits, Let me entertain you en andere bekende werken, zoals van Queen en Genesis.
Na een uur muziek door harmonie met zang en band, staat na de pauze Goeie Genade alleen op het podium voor een spetterende afterparty met covers van bijvoorbeeld Abba en Doe maar. Zij maken van hun optreden een feest.
Om er een fantastische avond van te maken, hebben harmonie en band publiek nodig om te komen luisteren, genieten, meezingen en dansen. Iedereen is van harte uitgenodigd in Sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden