Ward van der Reijden met Herald Derksen. Foto: PR
Ward van der Reijden met Herald Derksen. Foto: PR

Ondernemersvereniging de SOV begroet het 100ste lid

STEENDEREN – Tijdens de jaarlijkse SOV-excursie werd Herald Derksen van AB Derksen met applaus als 100ste lid van de SOV verwelkomt. Voorzitter Ward van der Reijden is verheugd over de groei van ondernemersvereniging de SOV. "Steeds meer ondernemers zien de voordelen van het samen optrekken naar de gemeente", aldus van der Reijden.

"Daarnaast is het prettig om contact te hebben met elkaar over zaken waar je als ondernemer mee te maken hebt. We proberen als ondernemersvereniging zo'n vier a vijf keer per jaar iets te organiseren, van ondernemerscafé, langste dag borrel tot excursie. Natuurlijk gaat het ook om de gezelligheid, maar het moet vooral ook iets brengen."
Ondernemersvereniging de SOV is opgericht in de jaren '90 en heeft naast de contacten onderling als doel de gemeenschappelijke belangen te behartigen op lokaal en regionaal niveau. Dit doet de vereniging door zitting te hebben in diverse overlegorganen en werkgroepen.
Herald Derksen van AB Derksen heeft een Administratie- en Belastingadvieskantoor, waar hij zich hoofdzakelijk richt op de (plaatselijke) MKB-er en particulieren. Als gecertificeerd Register Belastingadviseur is zijn fiscaal-juridische kennis altijd up-to-date en mag hij zich officieel 'RB-kantoor' noemen.
"Vrijdag 29 november is er een ondernemerscafé waar een juriste alles over de algemene voorwaarden en de privacywetgeving uit de doeken doet. Iets wat bij veel ondernemers nog op de to-do-list staat", meldt Ward van der Reijden tot slot. "Dus, ben je ondernemer in Baak, Bronkhorst, Olburgen, Rha, Steenderen of Toldijk, zorg dat je erbij bent. Je bent van harte welkom!"

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden