Marise den Bakker. Foto: Karin Keesmaat
Marise den Bakker. Foto: Karin Keesmaat

Marise den Bakker and Friends in Theater onder de Molen

LINDE – In het Theater onder de Molen staat zondag 17 november Marise den Bakker op het podium. Aanvang 15.00 uur.

Marise studeert aan de Herman Brood Academie. Voor de voorstelling van deze middag neemt ze een aantal medestudenten mee. Eerder heeft ze al eens spontaan opgetreden samen met de Vordense Jurriaan Boerstoel. Technische man van het theater, maar ook een begenadigd pianist. Ook Jurriaan werkt mee aan deze voorstelling.

Op zaterdag 27 juni werd bekend gemaakt dat Marise winnaar is geworden in de categorie Muziek bij Kunstbende 2019. Omdat zij eerste is geworden, mag zij optreden in de What's Happening-area van Rabobank en Kunstbende op Lowlands en andere grote podia, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

De gevoelige snaar raken op de juiste manier. Dat kan Marise met haar stem die ze onder andere laat horen in haar zelfgeschreven nummers en haar eigen versies van covers. Samen met haar band laat zij haar luisteraars ontspannen en neemt ze mee in haar Nederlandse teksten die gaan over allerlei onderwerpen die je soms tegen komt in het leven.

Afgelopen 30 maart heeft ze haar eerste CD uitgebracht genaamd 'Lief, ik vind je zacht'. Samen met haar band zal ze hier een aantal nummers van spelen, maar ook neemt ze je mee in haar nieuwe schrijfprocessen. Laat je mee nemen in haar verhalen en teksten. "Je lach onthoud ik voor de nacht, zodat ik er over kan dromen en er de volgende dag weer over kan schrijven. Zo kan ik hem niet kwijt raken en zal die bij me blijven.''

Het podium is deze middag voor de aanstormende jonge talenten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden