Geert Holterveld signeert zijn streekroman 'Peerdevolk' tijdens de Broodweging. Foto: Liesbeth Spaansen
Geert Holterveld signeert zijn streekroman 'Peerdevolk' tijdens de Broodweging. Foto: Liesbeth Spaansen

Komt er een vervolg op Geert Holtervelds streekroman 'Peerdevolk'?

TOLDIJK - Geert Holterveld schreef het boek 'Peerdevolk', een streekroman die zich in de Dunsborg afspeelt rond de fictieve boerderij de Michelshoeve.

De broodlevering bij de Möldersfluite' trok dit voorjaar veel belangstellend publiek. Onder prima weersomstandigheden heeft de organiserende commissie het oude gebruik weer doen herleven. Tevreden standhouders en vrolijke klanken van nostalgisch geklede muzikanten van Crescendo uit Hengelo Gld. zorgden voor de juiste stemming; de stoet achter de versierde wagen, getrokken door een mooi opgetuigd trekpaard, wordt elk jaar langer. De bestuursleden toonden zich ingenomen met de boekpresentatie door Geert Holterveld en kregen het 'eerste exemplaar 'aangeboden door de schrijver van het boek.
De reacties op dit verhaal zijn dusdanig positief dat een vervolg op deze roman voor de hand ligt, te meer omdat de eerste lovende reactie vanuit het bestuur kwam. Veel lezers zijn blij verrast dat de streektaal zo goed en gemakkelijk te lezen is.

Wie het boek wil bestellen, stuurt een mail met naam, adres en telefoonnummer naar geertholterveld@gmail.com. Het boek wordt dan thuisbezorgd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden