Sandra Vanreijs. Foto: Ronny Elschot
Sandra Vanreijs. Foto: Ronny Elschot

Sandra Vanreijs en (country)friends in Theater onder de Molen

LINDE – In het Theater Onder de Molen in Linde, aan de Lindeseweg 29, staat op 1 november Sandra Vanreys en haar (country)friends op het podium. Aanvang 20.00 uur.

Sandra Vanreijs heeft inmiddels 25 jaar bühne-ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling. Met name het countrygenre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek, achtmaal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland.

In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen kijkers in de live uitgezonden TV show 'Nashville Now' en verzorgde zij optredens in binnen en buitenland. Sandra Vanreys werkte mee aan de Theatershow Country Road. In Linde komt ze met een ondersteunende band. Dat zal dit optreden nog aantrekkelijker maken. Deze muzikanten kennen elkaar al lang en hebben in het verleden Sandra diverse keren begeleid toen ze nog deel uitmaakten van de countryformatie Colonel Hammond Four. Op het repertoire staan bekende country classics en evergreens met mooie ballads ter afwisseling. Dat alles met een hoog meezinggehalte.

Entree 10 euro.

Meer berichten