FanArtikelen sparen bij Plus Eland. Foto: PR
FanArtikelen sparen bij Plus Eland. Foto: PR

Plus Eland en lokale verenigingen zetten uniek 1-2tje op

HENGELO - Plus Eland houdt een grote clubactie voor lokale sportverenigingen. Leden kunnen vanaf 12 oktober niet alleen sparen voor gratis, persoonlijke fanartikelen, maar ook de verenigingskas vullen!

Regelmatig zijn er aantrekkelijke spaaracties bij Plus Eland maar nooit eerder werd er zo'n groots opgezette ClubFundactie op touw gezet als nu, omdat er meerdere lokale verenigingen bij betrokken zijn. "Als lokale supermarkt doen we graag iets voor de gemeenschap en we denken dat we met deze actie veel mensen een plezier doen", aldus Hans Eland. "Het mooie van de actie is dat er gratis gespaard kan worden voor gepersonaliseerde fanartikelen, terwijl er tegelijkertijd gespaard wordt voor de clubkas. De afgelopen weken zijn de leden van de volgende verenigingen individueel op de foto gezet: De leden, maar ook familie en vrienden uiteraard, kunnen sparen voor fanartikelen met de eigen foto erop."

Bij elke tien euro aan boodschappen wordt een spaarzegel verstrekt. Alle leden krijgen een eigen online fanshop op www.clubfund.nl, waar ze de zegels kunnen verzilveren voor fanartikelen. Bijvoorbeeld voor een broodtrommel, een mok, een placemat, teenslippers, een muismat of tas met eigen foto. Ook kan er gespaard worden voor artikelen met het clublogo erop. Aan het einde van de actie halen de leden persoonlijk hun fanartikelen op. Van elke gespaarde zegel gaat een deel van de verkoopwaarde rechtstreeks naar de clubkas.

De spaaractie loopt van 12 oktober tot 15 december. De uiterste datum om zegels te verzilveren is 22 december, circa drie3 weken later kunnen de leden hun gespaarde FANartikelen ophalen.

Deelnemende verenigingen zijn DVO, Achilles, Pax, Keijenburgse Boys en Quintus.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden