Lions Pubquiz in Steenderen

STEENDEREN - Lions Club Bronckhorst houdt weer een Pubquiz. In Het Anker in Steenderen worden op vrijdag 22 november negentig vragen gesteld, over allerlei onderwerpen en weetjes. Iedereen mag meedoen, aanmelden kan met teams van vier personen. Dat kunnen vriendenteams zijn, maar bijvoorbeeld ook teams met collega's, buren, familieleden. Ook teams van willekeurige wijsneuzen - of mensen die houden van een spelletje - die samen een team vormen, zijn welkom.

Met deze pubquiz probeert de club op een gezellige manier geld in te zamelen voor de goede doelen van dit jaar. Deze zeer gevarieerde quiz met vragen op allerlei gebied begint om 20.00 uur, de zaal van Het Anker is om 19.30 uur open.
De teams bestaan uit vier personen. Over de negen onderwerpen worden elk tien vragen gesteld. Halverwege is een pauze waarin de antwoorden die tot dan zijn gegeven worden nagekeken. Dan wordt ook een tussenstand bekendgemaakt. Na afloop komen alle antwoorden aan bod en worden de totaalstand en de winnaar bekendgemaakt. Tegen 23 uur wordt de quizavond afgerond.
Deelname kost 5 euro per persoon (dus 20 euro per team). Hapjes en drankjes kunnen worden besteld tussen de vragen door. Teams kunnen zich - gaarne met teamnaam - aanmelden op het e-mail adres: walter@stellaart.nl of per telefoon: 06-81494656.
De Lions Club maakt deze avond ook de goede doelen bekend, waarvoor de club zich in seizoen 2019-2020 inzet. De opbrengst van de pubquiz komt daaraan helemaal ten goede, net als onder meer de tulpenverkoop die de club ieder jaar in maart in Bronckhorst houdt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden