Kliederkerk in Hengelo

HENGELO - Het wordt weer kliederen in de Remigiuskerk in Hengelo. Alle kinderen tot 12 jaar, hun ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes zijn op zondagmiddag 20 welkom voor dit feest. De Kliederkerk draait ditmaal om het verhaal van Moses.

Van klein kindje in een mandje op het water tot dappere leider van een heel volk: in dit verhaal over Moses valt heel wat te beleven, met allerlei mogelijke activiteiten. De kinderen kunnen wat doen met water, met stenen, met een groeimeter, verkleedkleren, hun naam, een 'brandende' struik en nog veel meer. En aan het eind is er een bijzondere pannenkoeksmullerij in de vorm van een high tea -buffet met limonade, koffie en thee voor alle deelnemers.
Het programma en de activiteiten beginnen om 14.30 uur en de kerk gaat om 14.15 uur open. Afgesloten wordt om 16.45 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Aanmelden is gewenst en kan via een e-mail aan kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com. Meer info ook op Facebook Jeugdwerk Kerk Hengelo Gld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden