Nick Gerritsen, een van de kanshebbers op de overwinning. Foto: Damon Teerink
Nick Gerritsen, een van de kanshebbers op de overwinning. Foto: Damon Teerink (Foto: )

Tweede clubcross Hamove

HENGELO - Hamove heeft een mooie locatie gevonden voor het tweede motorcross-evenement van het jaar. Nabij Kieftendorp 5 verschijnen zondag (20 oktober) de crossers aan de start.

Er wordt geracet in de volgende klassen: brommer/ jeugd opstapklasse, jeugd t/m 15 jaar, hobbyklasse, wedstrijdklasse, zijspannen en quads. De eerste twee categorieën staan ook open voor niet-leden. Per klasse worden er drie series verreden, om daarna af te sluiten met de finales. De trainingen beginnen om 9.30 uur en de wedstrijden starten om 10.30 uur. In de middagpauze, om 12.00 uur, mogen de kinderen de baan op voor een fietscrosswedstrijdje.
Jong en oud zijn welkom voor een gezellig dagje motorcross in Varssel met een hoop spektakel. Tijdens en na de cross kan worden genoten van een hapje en een drankje en veel gezelligheid. Het evenement is gratis te bezoeken zoals altijd bij de Hamove-clubcross.
Deelname aan de crosswedstrijden staat open voor alle leden van de Hamove. Wie alsnog lid wil worden om zich in te schrijven kan terecht op de website.

www.hamove.nl/motocross

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden