De Hengelose Ondernemers werken samen aan een Mode- en Woontrends Herfstshow. Foto: PR
De Hengelose Ondernemers werken samen aan een Mode- en Woontrends Herfstshow. Foto: PR

Combineer de herfst met de nieuwste modetrends

Mode- en Woontrends Herfstshow

HENGELO - De herfst heeft haar intrede gedaan, hoogste tijd dus voor najaarskleuren in de kledingkast en in huis. Zondag 20 oktober laten de Hengelose Ondernemers in ontmoetingscentrum 'Ons Huis' aan de Beukenlaan 30 te Hengelo niet alleen de laatste mode- en woontrends zien, er is die dag ook koopzondag bij verschillende ondernemers van 13.00 - 17.00 uur.

Ook dit jaar hebben de ondernemers er gezamenlijk de schouders onder gezet om twee spetterende, adembenemende shows te organiseren; de eerste show start om 13.30 uur en de tweede show om 15.30 uur. Naast de laatste trends op het gebied van fietskleding laten de mannequins zien wat deze herfst de trends zijn op het gebied van kleding, schoenen, interieur en haartrends, make-up en visagie.

Lef-Store, Hema, de Spannevogel meubel en tapijtenhuis, Kapsalon Wuestenenk, Roozegaarde Sport en Mode, Slotboom Tweewielers, Martine Hair + Beautysalon, Schoenmode Hermans en Goossens Atomica nodigen iedereen van harte uit om zich te laten betoveren door de herfsttrends 2019.

Neem gezellig de buurvrouw, vriendin of familie mee, het is tenslotte de week tegen de eenzaamheid. De koffie staat klaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden