Ab Heezen maakte Heezer rookworst. Foto: PR
Ab Heezen maakte Heezer rookworst. Foto: PR

Rookworstactie Historische Vereniging Steenderen

STEENDEREN - De Historische Vereniging Steenderen (HSV) staat zaterdagochtend 12 oktober van 8.30 tot 13.00 uur met een kraam in de Coop te Steenderen en van 9.00 tot 13.00 uur bij De Welkoop in Toldijk om rookworst te verkopen. Op het archief zijn veel vrijwilligers actief, zij hebben voor het archiveren ondersteunende apparatuur nodig, ook dit jaar heeft dit extra aandacht.

Gerrit Heezen heeft in 2015 na dertig jaar een oude traditie nieuw leven ingeblazen. Hij maakt net als zijn vader Ab Heezen weer Heezer rookworst. Deze genoot destijds grote faam in Steenderen en ver daarbuiten. Ook dit jaar heeft de Historische Vereniging Steenderen de primeur van de verkoop.

De rookworst voor deze actie is te bestellen tot en met 10 oktober via: mail activiteiten@hvsteenderen.nl, telefonisch of via app bij Ben Lebbink: 06-514 35 525 of bel Dikkie Garritsen: 06-513 43 937. Graag het bezorgadres vermelden. Op zaterdagochtend 12 oktober wordt de vooruit bestelde rookworst thuisbezorgd, alleen in de voormalige gemeente Steenderen. De verse rookworst is uitstekend in de diepvries te bewaren.


www.hvsteenderen.nl/vereniging/activiteiten

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden