De vernieuwde Mitsubishi ASX. Foto: Maground GmbH
De vernieuwde Mitsubishi ASX. Foto: Maground GmbH

Introductieweekend nieuwe Mitsubishi ASX bij Herwers Mitsubishi

Algemeen

Rijk uitgeruste SUV vanaf 27 september in de showroom

REGIO - De ingrijpend vernieuwde Mitsubishi ASX staat vanaf 27 september bij Herwers Mitsubishi in de showroom. De uiterst succesvolle, compacte SUV is voorzien van een gewijzigd uiterlijk, een rijkere standaarduitrusting en een nieuwe aandrijflijn met CVT-automaat. De nieuwe ASX is verkrijgbaar vanaf 29.990 euro.

1,3 miljoen exemplaren verkocht
De vernieuwde ASX zet het succes van de compacte SUV voort. Tot op heden zijn er wereldwijd al meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht. Tijdens het introductieweekend van 27 en 28 september bij Herwers Mitsubishi is er dan ook speciaal aandacht voor de nieuwste versie van dit succesnummer.

Stoerder uiterlijk
De ASX valt direct op door het compleet nieuwe Dynamic Shield-front (het familiegezicht van Mitsubishi Motors) en de koplampen, dagrijverlichting en mistlampen met LED-verlichting. De nieuw ontworpen LED-achterlichten en bumper maken de achterzijde van de ASX een stuk stoerder.

Krachtige 2,0-liter benzinemotor
De 1,6-liter benzinemotor wordt in de vernieuwde ASX vervangen door een krachtigere 2,0-liter benzinemotor die de voorwielen aandrijft. Die produceert 110 kW (150 pk) en 195 Nm koppel. De motor is standaard gekoppeld aan een 6-traps CVT-automaat met sportmodus. Het maximum geremd trekgewicht bedraagt 1.300 kilogram.

Rijke standaarduitrusting
"Het interieur van de ASX overtuigt dankzij de verbeterde materialen, nieuw ontworpen bedieningselementen en rijke standaarduitrusting. Neem bijvoorbeeld de ASX Pure (leverbaar vanaf 29.990 euro). Die is standaard al voorzien van onder meer airconditioning, cruise control, verwarmbare voorstoelen, achteruitrijcamera, 16-inch lichtmetalen wielen, een met leder bekleed stuurwiel en het 8-inch infotainmentsysteem 'Smartphone Link Display Audio (SDA)' met Bluetooth en stuurwielbediening", zegt verkoopleider Henry van Herwers Mitsubishi.

Intense en Instyle
Behalve de Pure is de vernieuwde ASX ook leverbaar in twee nog rijkere uitvoeringen. Bij de Intense (vanaf 32.990 euro) kun je bijvoorbeeld rekenen op geïntegreerde TomTom®-navigatie, een uitgebreide reeks intelligente rijassistentiesystemen en 18-inch lichtmetalen wielen. De Instyle (vanaf 34.990 euro) heeft ook zaken als lederen bekleding, panoramisch glazen dak, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een Rockford Fosgate® premium audiosysteem.

Henry van Herwers Mitsubishi: "Meer weten over de nieuwe ASX? Kom naar het introductieweekend op 27 en 28 september bij ons in de showroom en aanschouw de stoere SUV met eigen ogen. De koffie staat klaar!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant