De witte spijkerbroek eng? Het is een klassieker

Zijn we net als man een beetje gewend een schoudertas heren te dragen, moeten we aan de witte spijkerbroek. Wat komt hier allemaal van?

In ieder geval dat je stijlvol gekleed gaat. Echt? Ja, echt. Weet je nog dat je Birkenstocks vervloekte en er een paar maanden later heerlijk op rond sjokte? Dat gaat je nu ook overkomen met de witte broek.

In de zomer zal niemand er van opkijken. Zelfs met een wit t-shirt erop neemt niemand er aanstoot aan. Echter; als de zomer op zijn einde loopt, lijkt zo'n totale witte outfit ineens not done. Toch kan die witte broek nog maanden mee. Doen! Juist in de herfst draag je deze met een lekkere riem en een paar laarzen. Wordt het wat frisser dan trek je er gewoon een mooi jas over aan.

Draag ook een hoodie
Wat ook mag? Een mooie dikke trui erboven of een zwarte hoodie. Ja echt, een hoodie. Door de combi (donker) met de witte spijkerbroek (licht) kun je daar een verpletterende indruk mee maken. Zwarte sneakers horen daar ook bij. Nu gaan er zelfs geluiden op dat de witte broek ook in de winter kan en dat deze deel uit moet maken van je basics, net zoals een schoudertas. Je hebt een jeans in blauw, zwart en wit. Punt. Dan kun je alle kanten uit. En zoals altijd is het wel belangrijk wát voor een witte spijkerbroek je aantrekt. Hier de tips.

Tips voor het comfortabel dragen van een witte spijkerbroek:
Model
Let op het model van de broek. Deze moet niet skinny zijn, maar mag ook niet te ruim zitten. En zeker niet doorschijnend zijn. Koop een kwaliteitsbroek, met niet meer dan twee procent stretch. Die blijft het mooist en heeft de beste pasvorm.

Broekspijpen
Oprollen. Het liefst twee keer. Dat staat mooi en dan komen je benen beter uit.

Kleur
Geen spierwitte en ook geen vieze witte of kaki kleur. Het zit er net tussenin. Zoeken dus.

Combineren
Combineer de broek in de herfst met donkere kledingstukken. De schoenen het beste in camel of lichtbruin. Sneakers kunnen in zwart.

Scheuren
Nee! Geen scheuren. Gewoon weer een broek zonder gaten. Houd het keurig.

Attitude
Iedereen lijkt de hele herfst en winter in een zwarte broek te lopen. Lak aan hebben. Jij draagt wit. Met flair. En het hele jaar door.

Wit houden
Draag er een lange jas overheen, veeg je handen er niet aan af, ga niet zomaar op een muurtje zitten, en eet voorzichtig. En was de broek met een goed wit-wasmiddel. Soms kan bleken ook helpen, maar doe dat niet te vaak. Daar wordt de stof namelijk niet beter van.

Dit artikel wordt u aangeboden door 24Marketing Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten