Foto: PR
Foto: PR (Foto: )

Zwemclub Steenderen start met binnenseizoen

STEENDEREN/DOESBURG - Zwemclub Steenderen start zaterdag 21 september met het nieuwe binnenseizoen in zwembad Den Helder in Doesburg.

Nadat de huidige organisatie had aangegeven dat ze eigenlijk wilden stoppen met de zwemclub, hebben vrijwilligers Jolanda Garsen en Danielle Lenselink met veel enthousiasme de organisatie overgenomen. "Het zou jammer zijn als het zou stoppen. Het is voor onze kinderen fijn om alle zwemvaardigheden te blijven onderhouden en ontwikkelen, zodat ze volgend jaar direct weer lekker en vertrouwd kunnen zwemmen in het buitenbad. Ook bij een eventueel vervolg van de zwemlessen geeft dit een mooie start. Ook vinden de kinderen het leuk bij de zwemclub. Zelf hebben we ook allebei bij de zwemclub gezwommen, al is dit al wel even geleden."

Iedereen met minimaal diploma A is welkom op de zwemclub. De lessen worden gegeven door de ervaren zweminstructeurs van het zwembad in Steenderen: Esmee Evers en Simone Cremers. Op zaterdag 21 september is de eerste les van 15.00 uur tot 16.00 uur. Het is mogelijk een keertje vrijblijvend mee te doen. Meld je dan wel van te voren even aan via de email. Nieuw dit jaar is dat de zwemclub twee tarieven hanteert: 35 euro voor alleen het winterseizoen en 60 euro voor zomer- en winterseizoen. Voor meer informatie, mail of zie de website.


zwembadsteenderen.nl/zwemclub

zwemclubsteenderen@gmail.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden