Sportive strijd tijdens stratenvolleybaltoernooi in Hengelo. Foto: Stratenvolleybalcommissie
Sportive strijd tijdens stratenvolleybaltoernooi in Hengelo. Foto: Stratenvolleybalcommissie

Inschrijving Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi van start

HENGELO - De zomervakantie is voorbij en de stratenvolleybalcommissie is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het 43ste Stratenvolleybaltoernooi.

Teams kunnen zich inschrijven via de site van DVO: www.dvohengelo.nl. Onder de button ‘Stratenvolleybal’ staat de link naar het inschrijfformulier.
Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 22 september 2019. Inmiddels hebben de teamcontactpersonen een mail ontvangen met een linkje naar de site van DVO. Vorig jaar hebben er 87 teams meegedaan aan het toernooi. Bestaande teams hebben voorrang op nieuwe teams zolang ze zich op tijd opgeven. In geval van teveel deelnemende nieuwe teams is datum en tijdstip van aanmelding bepalend voor toelating tot het toernooi. Het inschrijfreglement is terug te vinden op de site van DVO. Het toernooi zal eind november van start gaan en de finale zal plaatsvinden in het laatste weekend van januari 2020. Kijk voor meer informatie op www.dvohengelo.nl of neem contact op met de stratenvolleybalcommissie via stratenvolleybal@dvohengelo.nl

Volg het toernooi via facebook.com/SVBDVO, twitter.com/DVOSVB en instagram.com/stratenvolleybal

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden