Najaarsactiviteiten Zonnebloem Hengelo-Keijenborg

Najaarsactiviteiten Zonnebloem Hengelo-Keijenborg

HENGELO/KEIJENBORG - Ook dit najaar organiseert de Zonnebloem Hengelo-Keijenborg weer activiteiten voor de doelgroep, de fysiek beperkte inwoners van Hengelo-Keijenborg.

Zo staat in oktober als vanouds het zeer gewilde 'Rondje Bronckhorst' per auto op het programma, in november een bezoek aan het Graafschap College voor een diner verzorgd door de leerlingen en in december is er een gezellige morgen met kerstbrunch.

Wie belangstelling heeft voor een activiteit of meer info wil, meldt zich aan bij een van de volgende contactpersonen: Thea Giesen, 0314-646602 of Gerda Straatman, 0575-461093. Voor deelname aan activiteiten hoeft men geen lid of donateur van de Zonnebloem te zijn.

Om diverse activiteiten ook volgend jaar te kunnen organiseren en de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden doet de Zonnebloem Hengelo-Keijenborg ook mee aan de actie 'Hart voor de Achterhoek' van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Leden van deze bank hebben reeds hun stemkaarten ontvangen en kunnen tot 19 september hun stem uitbrengen. Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan. Wie niet zelf in de gelegenheid is om een stem uit te brengen, vraag dan familie, buren of vrienden dit te doen. Alvast hartelijk bedankt voor uw stem op de Zonnebloem Hengelo-Keijenborg.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden