Het Heerenkoor uit Keijenborg. Foto: Norbert Goossens
Het Heerenkoor uit Keijenborg. Foto: Norbert Goossens

Startviering met een goed verhaal

HENGELO - De gezamenlijke kerken van Hengelo nodigen alle belangstellenden van harte uit voor de Startviering op zondag 15 september in de Remigiuskerk, Hengelo. Het motto voor de start van het seizoen is: 'Een goed verhaal'. Welkom om 10.00 uur.

Katholieken, protestanten en vrijzinnige gelovigen vinden allen hun inspiratie in de Bijbel. Deze bestseller staat vol met prachtige verhalen waarin mensen van alle tijden zich herkennen; niets menselijks is de Bijbel vreemd. In al dat menselijke is de Eeuwige aanwezig. Als bron van liefde en vrede. Het Heerenkoor uit Keijenborg verleent zijn medewerking met ondersteuning van de samenzang én eigen repertoire.

Het Goede Verhaal uit de Bijbel wordt op actieve en interactieve manier gedeeld. De werkvormen zijn geschikt voor jong en oud(er). Dus kinderen en jongeren zullen zich ook welkom weten. Voorgangers zijn Gerry Spekkink, Jaap van Gijssel en Aleida Blanken. Zij verheugen zich op een opgewekte viering en hopen veel deelnemers te mogen verwelkomen. Natuurlijk is er na afloop koffie met lekkers.

Contactpersoon is ds. Aleida Blanken, dominee@pknhengelogld.nl.

Meer berichten