Kinderen van de buitenschoolse opvang Humankind in Hengelo vermaken zich op het springkussen. Foto: BSO PretLab
Kinderen van de buitenschoolse opvang Humankind in Hengelo vermaken zich op het springkussen. Foto: BSO PretLab

Humankind kinderen genieten op de camping

HENGELO - De eerste weken van de vakantie hadden de twee Hengelose BSO locaties van Humankind Kinderopvang ieder hun eigen activiteitenprogramma met een thema.

Bij De Boomhut kwamen ze per schip aan op een onbewoond eiland en beleefden daar allerlei avonturen. Bij PretLab ondernamen ze een reis door de woestijn, compleet met kamelen, cactussen, mummies en piramides. De kinderen waren zo enthousiast dat ze zelf een woestijnmuseum hebben ingericht.

De BSO's hebben daarna de zomervakantie gezamenlijk afgesloten. De kinderen werden de laatste week van de zomervakantie 's ochtends niet naar hun plek aan de Rozenstraat of de Sarinkkamp gebracht, maar naar de Handwijzersdijk. Op camping Kom-es-an stond een grote tent klaar waarin alle spullen werden gelegd. Daarna speelden de kinderen het liefst de hele dag in de speeltuinen en op het springkussen. Op de camping is een fijn zwembad waarin veel is gezwommen en ook de jongere kinderen konden lekker in het water spelen in het pierenbad. Het was een heerlijke laatste vakantieweek en de kinderen kunnen weer fris aan het nieuwe schooljaar beginnen.

Meer berichten