Marise den Bakker. Foto: Kijk-Kunst
Marise den Bakker. Foto: Kijk-Kunst

Finale Amphion Open 2019 met Marise den Bakker in de regionale line up

DOETINCHEM/BAAK - Op zaterdag 14 september is de 27ste finale van Amphion Open, de regionale talentenjacht voor aanstormende artiesten in Schouwburg Amphion. Na drie voorrondes hebben vijf acts een plek in de finale bemachtigd. De finalisten, waaronder Marise den Bakker uit Baak, maken deze avond in de Rabobank Zaal kans op de persprijs, vakjuryprijs en/of de publieksprijs. De avond begint om 20.00 uur.

Nederlandstalig singer-songwriter Sjors van der Panne neemt plaats als voorzitter in de jury. In zijn vakjuryteam: Celine Cairo (pop singer-songwriter) en Maurits Boegman (producer en toetsenist). De persjury bestaat uit journalisten van Indebuurt Doetinchem, Omroep Gelderland, Achterhoek Nieuws en Doetinchems Vizier. In de finale staat een diverse 'line-up' van supertalenten. Zij willen het allemaal gaan maken in de professionele muziek- en theaterwereld en Amphion geeft hen de kans om goed van start te gaan.

Nederlandstalige singer-songwriter Marise den Bakker (17) uit Baak wil mensen raken, laten voelen en weer laten lachen. Ze schrijft haar teksten over herkenbare onderwerpen uit het dagelijks leven in het Nederlands en begeleidt zichzelf op piano en gitaar.
Naast Marise staan de Fabulous Fif-Teen uit Beltrum, singer-songwriter Janna Baerends (15) uit Doetinchem, Percussiegroep Volharding uit Beek en Cabaretier Thijs Wijman uit Arnhem op het podium.
Kaarten zijn te boeken via het theater.


www.amphion.nl

marisedenbakker.nl

Meer berichten