Toldieks Belang over wonen in Toldijk

TOLDIJK - In de raadsvergadering van juli van de gemeente Bronckhorst is een nieuwe woonvisie 'Ruimte voor wonen in Bronckhorst' vastgesteld. Toldieks Belang wil voor Toldijk op deze nieuwe ontwikkelingen inspelen en heeft daarom een avond belegd voor belangstellenden op dinsdagavond 3 september om 19.30 uur in Basisschool De Rank in Toldijk.

Veranderingen op de woningmarkt en in de samenleving waren aanleiding voor de gemeente om de huidige woonvisie te actualiseren. In dit nieuwe woonbeleid zijn er meer mogelijkheden om in te spelen op de woningbehoefte. Vooral de huisvesting van jongeren en senioren hebben prioriteit. Vanaf 1 september 2019 kunnen er bij de gemeente plannen ingediend worden.
Omdat Toldieks Belang voor Toldijk op deze nieuwe ontwikkelingen wil inspelen, is er een informatieavond belegd voor belangstellenden. Op dinsdagavond 3 september zullen vertegenwoordigers van de gemeente en woningstichting Sité aanwezig zijn. Op die avond willen ze kijken wat er voor Toldijk mogelijk is wat betreft woonwensen en kijken of ze eventueel plannen kunnen gaan ontwikkelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden