Historische vereniging gaat wandelen langs de Highlights van Deventer

STEENDEREN - Voor zaterdag 21 september heeft de Historische Vereniging Steenderen (HVS) een stadswandeling georganiseerd in de stad Deventer, onder begeleiding van een gids.

De historische binnenstad van Deventer, met meer dan 500 monumenten, is dé locatie voor een stadswandeling met haar middeleeuwse straatjes, prachtig gerestaureerde panden en mooie stadspleinen. Tijdens een anderhalf uur durende rondleiding neemt de gids de deelnemers mee langs de hoogtepunten van het Bergkwartier en een deel van het Noordenbergkwartier.

Leden van de Historische Vereniging Steenderen die zich hebben aangemeld, verzamelen om 13.00 uur bij het HVS-archief in Steenderen. Hier is mogelijkheid voor een kop koffie of thee, vooraf aan het vertrek met auto's richting Deventer. Parkeren kan op De Worp. De chauffeurs ontvangen een reiskosten vergoeding. Startpunt van de wandeling is voor het stadhuis, aan de Grote Kerkhof, om 14.30 uur. Na afloop van de wandeling wordt een kop koffie of thee gedronken bij Grand-Café Hans & Grietje op de Brink, aangeboden door de HVS.

Graag bij opgave doorgeven wie kan rijden. Informatie over de kosten en opgave graag voor 19 augustus via de mail: activiteiten@hvsteenderen.nl of bel Ben Lebbink, 06-5143 55 25 of Dikkie Garritsen, 06-51 34 39 37.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden