Waarschuwing voor 'fout' parkeren tijdens de Vordense Zomerfeesten 2019

VORDEN - Op 25, 26 en 27 juli zijn er weer Vordense Zomerfeesten. De Zomerfeest Commissie en de Vordense horeca organiseert op deze dagen diverse activiteiten, kermis en muziek. Voor deze activiteiten is (parkeer)ruimte nodig. De gemeente Bronckhorst heeft dan ook een parkeerverbod uitgevaardigd voor een groot deel van het centrum in Vorden.

Op dinsdag 23 juli vanaf 9.00 uur wordt het dorp afgesloten voor het doorgaande verkeer en vanaf woensdagmiddag 24 juli 17.00 uur tot en met zondag 28 juli 12.00 uur worden er hekken om het terrein geplaatst. Omdat er op woensdag de 24ste overdag ook al van alles opgebouwd gaat worden, wil de organisatie iedereen verzoeken hier alvast rekening mee te houden en voertuigen uiterlijk vóór 10.00 uur van het evenemententerrein te halen.

De Zomermarkt (vrijdag) loopt vanaf de Decanijeweg, langs de Tuunte en de andere kant op richting Visser Mode. De zomermarkt wordt vrijdagochtend al opgebouwd, dus wie 's ochtends de auto in het centrum parkeert, zal er later mogelijk niet meer uit kunnen. Geadviseerd wordt de auto buiten het evenemententerrein te parkeren.

De mogelijkheid bestaat namelijk dat de Zomerfeest Commissie Vorden het voertuig laat afslepen. De kosten van het afslepen en om bij het voertuig te komen zijn voor de bestuurder/eigenaar.

Meer berichten