Leden van KBO Keijenborg fietsten door de Achterhoek en bezochten Museumboerderij De Lebbenbrugge. Foto: PR
Leden van KBO Keijenborg fietsten door de Achterhoek en bezochten Museumboerderij De Lebbenbrugge. Foto: PR

KBO-leden genieten van fietstocht met museumbezoek

KEIJENBORG - Op 11 juli stapten zestien leden van KBO Keijenborg vanaf het Booltinkplein in Keijenborg op de fiets en gingen via mooie binnenwegen richting Ruurlo. Het weer was goed, wel bewolkt maar geen regen en een prima temperatuur.

Bij café 't wapen van 't Medler was de eerste stop voor de koffie met appelgebak, waarna de tocht verder ging door de prachtige Achterhoekse omgeving richting Borculo. Bij Museumboerderij De Lebbenbrugge was een korte stop om de tuin en de oude boerderij met herberg te bezichtigen en voor de gebruikelijke groepsfoto.

Vervolgens werd verder gefietst naar café-restaurant Kerkemeijer, waar op het terras een lunch werd geserveerd. Het werd zonnig en warm, iedereen genoot hiervan en was gezellig met elkaar in gesprek. Na ruim een uur stapte het gezelschap weer op de fiets en via Ruurlo werd in de Veldhoek gestopt voor een ijsje of een drankje. De fietsers zaten net buiten op het terras toen er een bui kwam opzetten. Het was een fikse regenbui, dus goed getimed om hier even te stoppen. Na deze pauze weer de fiets op richting Keijenborg, waar ze na 56 kilometer gefietst te hebben, weer op de plaats van bestemming waren.
Iedereen heeft genoten van de prachtige route, met dank aan Frans en Annelies, en van de zeer gezellige dag.

Meer berichten