Op zoek naar een huurwoning? Bij Rooming vind je eenvoudig en snel een woning!

Het valt tegenwoordig allemaal niet mee. De woningmarkt is oververhit en voornamelijk in de grote steden lijkt het hopeloos om te reageren op woningen. Het aanbod is vele malen kleiner dan de vraag waardoor de prijzen stijgen en verhuizen alleen maar duurder wordt. Toch is het mogelijk om snel en eenvoudig een geschikte woning te vinden. Door de grote vraag naar woningen zijn er verschillende platformen waar je kan reageren op een beschikbare kamer, studio, appartement of woning. Eigenaren van woningen kunnen hier hun woning aanbieden, dit maakt het eenvoudiger om een geschikte en betrouwbare huurder te vinden. Een voorbeeld van zo'n platform is Rooming. In dit artikel lichten we toe waarom een woning huren en verhuren op Rooming betrouwbaar en eenvoudig is.

Groot en actueel aanbod
Rooming heeft een groot aanbod aan woningen door heel Nederland. Of je nou iets zoekt in een grote stad als Amsterdam of Utrecht, of in een kleine stad of dorp. In het aanbod van Rooming vind je kamers, studio's, appartementen, antikraak woningen en volledige woningen door het hele land. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt waardoor het actueel is en je er zeker van bent dat de woning nog beschikbaar is. Precies waar jij op zoek naar bent!

Snelle matches
Bij Rooming ben je als woningzoekende verzekerd van een snelle match met een verhuurder of huurder. Rooming koppelt jou namelijk met verhuurders die een beschikbare woning hebben. Ook als verhuurder ontvang je bericht over een geïnteresseerde in jouw woning. Door je persoonlijke voorkeuren door te geven kan Rooming gericht matches maken. Na deze match kunnen jullie er zelf voor kiezen hoe de verdere communicatie verloopt. In het persoonlijke Dashboard beheer je jouw matches en berichten. Op die manier voorkom je een uitpuilende mailbox en houd je alle mailtjes bij elkaar.

Betrouwbaar en transparant
Wanneer je er voor kiest om een woning te zoeken via Rooming of om deze aan te bieden op Rooming geef je een hoop werk uit handen. Met behulp van een verificatie hoef jij je niet druk te maken over de betrouwbaarheid van de huurder of verhuurder. Tevens worden de Sociale Media kanalen gekoppeld aan het profiel op Rooming waardoor je een beeld krijgt van de huurder of verhuurder.  

Eenvoudige zoekmogelijkheden en overzichtelijk
Zoals eerder benoemd werkt Rooming met een Dashboard. Hier vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Op die manier houd je mailtjes omtrent een woning huren/verhuren apart van je overige mail. Voor het zover is ga je via Rooming op zoek naar een geschikte woning. Als eerst kies je de stad waar je een woning zoekt. Vervolgens krijg je het aanbod van Rooming te zien. Doordat het aanbod erg groot is, heb je de mogelijkheid om de zoekresultaten te filteren. Aan de linkerkant selecteer je de huurprijs. Vervolgens kies je het type woning en het woonoppervlakte. Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke woning selecteer je dat ook in het menu. Het kan zijn dat je nog andere eisen hebt aan een woning. Heb je een huisdier? Ook dit kan je selecteren bij Rooming. Op die manier filter jij de zoekresultaten waardoor je overzichtelijk en snel het geschikte aanbod vindt!

Dit artikel wordt u aangeboden door Rooming. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten