De eerste flyer in de bus bij de opening van de actie met Peter Weenk (Welkoop) en Anton Baars (bestuurslid  HVS). Foto: PR
De eerste flyer in de bus bij de opening van de actie met Peter Weenk (Welkoop) en Anton Baars (bestuurslid  HVS). Foto: PR

Historische Vereniging Steenderen van papier naar digitaal

Sponsoractie levert 750 euro op

STEENDEREN/TOLDIJK - De sponsoractie van de Historische Vereniging Steenderen (HVS) in samenwerking met Welkoop Toldijk heeft 750 euro opgebracht. Dit bedrag zal ten goede komen aan het digitaliseringsproject van de HVS. De vereniging wil Peter Weenk van Welkoop Toldijk bedanken voor deze geslaagde actie.

Vrijwilligers van de Historische Vereniging Steenderen (HVS) zijn volop bezig om alle documenten en foto's digitaal op te slaan. Om documenten en foto's digitaal op te slaan, zijn uitgaven nodig op het gebied van hardware, zoals computer en software, de programma's.

De leden van de vereniging hebben een flyer in de Zwerfsteen ontvangen en er zijn huis aan huis flyers verspreid. Gedurende een week werd er tien procent van een bij Welkoop besteed bedrag gesponsord door Welkoop aan de HVS. Voorwaarde was dat de kassabon samen met de eerder genoemde flyer van de HVS in de betreffende actie bus gedeponeerd werd.

Leden van de historische vereniging waren gedurende twee dagen aanwezig om de vereniging te promoten en de mensen nogmaals attent te maken op de actie. Algemeen geluid was dat de mensen hun waardering uitspraken richting Welkoop met dit sympathieke initiatief.

Daarnaast konden er nog drie nieuwe leden genoteerd worden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten