Houtwerk van Otto Koedijk in de Kapel van Bronkhorst. Foto: PR
Houtwerk van Otto Koedijk in de Kapel van Bronkhorst. Foto: PR

Dubbelhout Expositie Kapel Bronkhorst

BRONKHORST - Bert Aalbers uit Nijmegen en Otto Koedijk uit Brummen exposeren samen in de kapel van Bronkhorst. De tentoonstelling is open zaterdag 6 tot en met donderdag 11 juli van 11.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Bert Aalbers is meubelmaker en toont onder meer zijn nieuwste poëtische tafeltjes. De tafeltjes van telkens 25 bij 25 bij 85 centimeter zitten vol filosofie, humor en soms onmogelijke verbindingen. Zijn boek over de eerste 100 tafeltjes is net uit.

Otto Koedijk is houtdraaier en maakt schalen met een verhaal, bollen met barsten en tastpuzzels met een bijzondere tekening in het hout. Ook hij toont hier zijn nieuwste werk.

Op zaterdag 6 juli geeft Mark van Benthem om 16.00 uur een openbaar college over hoe om te gaan met de bedreigingen voor bos en bomen door klimaatverandering. Mark van Benthem is directeur van Stichting Probos, die zich inzet voor duurzaam bosbeheer en bosuitbreiding.

Op zondag 7 juli geeft Auguste Combo om 13.00 uur een celloconcert met barokmuziek. De hele week is de entree gratis maar een glimlach wordt op prijs gesteld.


bertaalbers.nl

ottokoedijk-houtdraaier.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten