Groepsfoto Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld. Foto: Emely Herwers
Groepsfoto Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld. Foto: Emely Herwers

Bijzonder jubileum Rijvereniging en Ponyclub

HENGELO - Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld. bestond in 2018 vijftig jaar en de ponyclub dit jaar zestig jaar. Tijd voor een feestje. De vereniging koos voor een ponykamp van 22 tot en met 24 juni.

Op vrijdag vertrokken de deelnemers en de begeleiding naar de Oude Meulenbrugge in Warnsveld voor een weekend vol lol met je knol en leuke activiteiten. Niet wetend wat hen te wachten stond, kwamen de deelnemers, overige leden, familieleden en belangstellenden op zaterdagmiddag 23 juni naar het clubterrein achter garage Wassink. Vanwege het jubileum was er namelijk een feestcommissie opgezet om deze bijzondere gelegenheid eens goed te vieren.

Na aankomst met koffie en een heerlijke cake van Bakkerij Hengelo werd er gestart met een groepsspel. Vijf teams streden fanatiek om de meeste punten waarbij ze vragen moesten beantwoorden zoals: Wie is het langst lid en hoe koud is een koudbloed paard? De vragen werden afgewisseld met doe-opdrachten en afgesloten met wie er het langst op één been kon staan. Uiteindelijk werd er een winnend team gekroond met medailles en een emmer met prijzen beschikbaar gesteld door onder andere Lavor Diervoeders en ruitersport De Dunsborg.
Na een gezellige barbecue werd de avond afgesloten met een dankwoord voor het bestuur dat altijd voor de leden klaar staat en hard werkt om mogelijk te maken dat leden en hun families van de fijne en leerzame lessen kunnen genieten. Later dit jaar staan er nog meer activiteiten op het programma, zoals de najaarsdressuurwedstrijden. Houdt daarvoor de facebookpagina in de gaten. Daar zijn ook prestaties van de leden te volgen.


Facebook Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld

Meer berichten