Vijftig jaar Stichting Jeugdvereniging Olburgen-Rha

Algemeen

OLBURGEN/RHA - De tijd vliegt: al vijftig jaar worden er maandelijks door enthousiaste vrijwilligers voor de jeugd van Olburgen-Rha en omstreken activiteiten georganiseerd. Om dit te vieren wordt in Dorpshuis 't Lokaal Olburgen een gezellig samenzijn georganiseerd voor iedereen die verbonden was of is met de Jeugdvereniging als (oud)deelnemer, (oud)jeugdleider, (oud)bestuurslid, vrijwilliger, of die de Jeugdvereniging een warm hart toedraagt op 28 september van 16.00 tot 24.00 uur.

Velen kunnen zich nog wel de jeugdkampen, tafeltennistoernooien, jeugdavonden met de platenkist en de logeerweek van de meisjes uit Noord-Ierland herinneren. De jongere jeugd zal eerder aan de smokkeltochten, Land van Jan Klaassen, schaatsen bij de Scheg en de horrortochten denken. Allemaal activiteiten waar deelnemers en organisatie veel plezier aan beleven.
Om dit heugelijke feit te vieren, organiseert de jeugdvereniging een gezellige middag en avond met muziek, een BBQ, spelletjes en andere activiteiten. Kom gezellig naar Olburgen om oude herinneringen op te halen en om nieuwe herinneringen te maken.
De Organisatie Stichting Jeugdvereniging Olburgen-Rha hoopt op een mooie opkomst. Meer informatie over de kosten en opgave, graag voor 30 augustus, via het e-mailadres van de jeugdvereniging. Volg de stichting op sociale media.


jeugdverenigingolburgenrha@hotmail.com

Insta: jeugdvereniging_olburgen_rha

Facebook: jeugdstichting Olburgen-Rha

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant