Coöperatie Steenderen in Toldijk. Foto: Archief Historische Vereniging Steenderen
Coöperatie Steenderen in Toldijk. Foto: Archief Historische Vereniging Steenderen

Historische Vereniging Steenderen van papier naar digitaal

Algemeen

Sponsoractie van 24 tot en met 29 juni                        

STEENDEREN/TOLDIJK – Vrijwilligers van de Historische Vereniging Steenderen (HVS) zijn volop bezig om alle documenten en foto's digitaal op te slaan. Hun doel is om dit archief op deze manier voor een groter publiek toegankelijk maken. Om documenten en foto's digitaal op te slaan, zijn uitgaven nodig op het gebied van hardware, zoals computer en software, de programma's. Om het doel 'van papier naar digitaal' te bereiken wil Welkoop Toldijk de vereniging helpen.

Eigenaar Peter Weenk ondersteunt dit doel van harte met een bijzondere sponsoractie, die plaatsvindt van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juni, week 26. De leden van de vereniging hebben een flyer in de Zwerfsteen ontvangen en er zijn huis aan huis flyers verspreid.

Week 26 schenkt Welkoop Toldijk 10% van de bestedingen aan de HVS mits de kassabon mét deze flyer in de daarvoor bestemde bus wordt gedaan!

Wie de historische vereniging net als Peter Weenk een warm hart toedraagt, komt naar de Welkoop Toldijk. Vergeet de flyer niet mee te nemen. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zal de HVS aanwezig zijn met een stand om uitleg te geven over hun werkzaamheden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant