Peuteropvang bij 't Kraankuikentje. Foto: PR
Peuteropvang bij 't Kraankuikentje. Foto: PR

Juut & Co gaat peuteropvang aanbieden bij 't Kraankuikentje

KRANENBURG - Met ingang van het schooljaar 2019-2020 gaat Kinderopvang Juut & Co peuteropvang aanbieden bij 't Kraankuikentje. 't Kraankuikentje is de peutergroep die is ondergebracht bij basisschool De Kraanvogel in Kranenburg bij Vorden. De huidige aanbieder, Avonturijn, heeft onlangs bekend gemaakt dat zij na de zomervakantie stopt met deze peutergroep.

Ouders en kinderen zijn blij dat Kinderopvang Juut & Co de peutergroep 't Kraankuikentje wil voortzetten. Kinderopvang Juut & Co verzorgt kleinschalige kinder- en peuteropvang, onder andere in Steenderen, Ulft, Halle, Hengelo en Keijenborg. Mariël te Brake van Juut & Co: "De mooie locatie in Kranenburg is een goede aanvulling op onze andere groepen. We hebben er veel zin om hier na de zomer te starten."

Informatieavond 17 juni
Kinderopvang Juut & Co organiseert op 17 juni om 20.00 uur een informatieavond bij 't Kraankuikentje. Iedereen is welkom; ook ouders van een peuter die nu (nog) niet op de groep bij 't Kraankuikentje zit, en die nog geen twee jaar oud zijn. Kinderopvang Juut & Co vertelt dan over hun werkwijze en aanpak. En natuurlijk kunnen ouders al hun vragen stellen.

Inloopochtend 18 juni
Een dag later, op 18 juni, is er van 9.30 tot 12.30 uur een inloopochtend bij basisschool De Kraanvogel. Ouders kunnen die ochtend sfeer komen proeven op De Kraanvogel 'in bedrijf'. Ook dan is er gelegenheid om geïnformeerd te worden over de peuteropvang bij 't Kraankuikentje.

Peuter-/kleuterpannenkoekenpicknick
Op 6 juni werd een zomerpicknick georganiseerd. Ouders met hun peuters en kleuters in en rondom Kranenburg waren hiervoor uitgenodigd. Vanaf 11.15 uur stond de koffie klaar bij De Kraanvogel. Even later moesten de picknickkleedjes helaas binnen worden neergelegd, vanwege een buitje, maar het was erg gezellig om met elkaar pannenkoeken te eten.

Aanmelden
Natuurlijk kunt u nu al kinderen opgeven voor de peuteropvang na de zomervakantie bij 't Kraankuikentje. Dat kan door een mail te sturen naar info@juutenco.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden