Alle deelnemertjes en de leidsters zitten nog even bij elkaar na de vierde dag van de peuter4daagse. Foto: Liesbeth Spaansen
Alle deelnemertjes en de leidsters zitten nog even bij elkaar na de vierde dag van de peuter4daagse. Foto: Liesbeth Spaansen

Trotse wandelaartjes na een heuse peuter4daagse

HENGELO – Vier dagen achterelkaar een flinke wandeling maken, dat deden de peuters van Kinderdagverblijf Rozemarijn en Juut en Co. in Hengelo. Maandag 3 tot en met donderdag 6 juni werd deze heuse peuter4daagse gelopen.

Door Liesbeth Spaansen

De intocht van de peuter4daagse vond plaats na de vierde wandeltocht donderdag 6 juni. Een aantal ouders liep gezellig met de kinderen mee rondom het schoolgebouw, andere ouders stonden op het schoolplein te wachten..

Net als alle kinderen, juffen en meesters van de basisscholen Rozengaardsweide en de Pierson. Ze zongen liedjes en de meester speelde op zijn gitaar. De kinderen vormden een haag en haalden de peuters enthousiast binnen.
Het konijn stond de kinderen eveneens op te wachten, hij deelde welverdiende medailles uit. Na een rustmomentje en een lekkere krentenbol van bakkerij Hengelo ging iedereen moe maar tevreden naar huis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden