Oecumenische dienst in Steenderen niet in het Plantenbos dit jaar, maar bij Fruitbedrijf Horstink. Foto: Maria Schotman
Oecumenische dienst in Steenderen niet in het Plantenbos dit jaar, maar bij Fruitbedrijf Horstink. Foto: Maria Schotman

Oecumenische dienst bij Horstink in Steenderen

STEENDEREN – De oecumenische openluchtdienst op zondag 9 juni in Steenderen is niet in het Plantenbos, maar bij boerderijwinkel en fruitbedrijf Horstink aan de Prinsenmaatweg in Steenderen. De dienst is oecumenisch en begint om 10.00 uur.

Op 9 juni is er een beachvolleybaltoernooi dichtbij het Plantenbos. Het geluid hiervan kan hinderlijk zijn voor de openluchtdienst, vandaar dat er naar een andere locatie is uitgekeken. Gelukkig is de familie Horstink bereid om de kerkgangers op hun terrein te ontvangen. Bij slecht weer kan er in de appelschuur gevierd worden.
Het thema van de dienst staat in het teken van Pinksteren. Met Pinksteren gedenken we dat de Geest neerdaalde over de apostelen.
Het is de laatste keer dat dominee van Zoelen mee voorgaat in een oecumenische dienst in Steenderen. Zij gaat op 16 juni met emeritaat. Muziekvereniging Nieuw Leven zal de dienst muzikaal begeleiden onder leiding van Christa Boerman. Na afloop is er koffie en thee om nog even na te praten over de boodschap van Pinksteren.
Iedereen, ook de kinderen, zijn van harte welkom.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden