Veldhoek 1 zaalvoetbalkampioen seizoen 2018-2019. Foto: PR
Veldhoek 1 zaalvoetbalkampioen seizoen 2018-2019. Foto: PR

Soeverein Veldhoek 1 pakt zaalvoetbal titel 2018/2019

VELDHOEK - Na een moeizame start met veel blessureleed leek het een zwaar seizoen te worden voor S.V. de Veldhoek. Maandag 27 mei was een gelijkspel in Zevenaar genoeg om het kampioenschap binnen te halen. De wedstrijd eindigde in 1-8.

Ondanks dat het team een aantal spelers moest missen stonden ze met de winterstop om de bovenste plekken mee te spelen. Halverwege het seizoen heeft de Veldhoek nog een speler gehaald om de selectie breder te maken. Het team werd hechter en raakte beter op elkaar ingespeeld.
Maandag 27 mei was een gelijkspel in Zevenaar genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Het team won met 1-8, was sinds december ongeslagen. Het behaalde kampioenschap is dan ook dik verdiend.

Het team promoveert nu voor de tweede keer in drie jaar tijd. Waar ligt de lat van dit team, bestaand uit staand v.l.n.r. Marco Hukker, Bobby Huurneman, Ken Baakman, Bouwe Dijk, Michael Teunissen, zittend v.l.n.r. Bart Groot Roessink, Martijn Dijkman, Tom Groot Roessink, Derk Stortelder. Op de foto ontbreken Alen Garlito Avilés, Damian Rondeel, en aantal gastspelers. Deze jongens kunnen eerst van hun vakantie gaan genieten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden