Geniet van beachvolleyballen of voetvolleyballen op het zand. Foto: PR
Geniet van beachvolleyballen of voetvolleyballen op het zand. Foto: PR

WIK brengt jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in kerstsferen

Algemeen

STEENDEREN – In het weekend van 7, 8 en 9 juni tovert Volleybalvereniging WIK het terrein van de familie Rouwenhorst aan de Landlustweg in Steenderen volledig om in kerstsfeer. Tijdens het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi gaan de teams pieken op de velden, samen de sterren van de hemel spelen en de show stelen als reddende engelen. Het wordt een toernooi met veel zand, zon én sneeuw, gezelligheid, kerstbomen, muziek, sport en feest.

Vrijdag 7 juni staat in het teken van een sportdag voor de jeugd. Leerlingen van de basisscholen uit Toldijk en Steenderen komen kennismaken met de vereniging en met het volleyballen op zand. In samenwerking met de scholen organiseert WIK een sportieve dag, waarbij de leerlingen in een toernooivorm leren volleyballen.

Op zaterdag 8 juni is het vanaf 16.00 uur mogelijk om te beachvolleyballen of voetvolleyballen op het zand. Liever alleen aanmoedigen en toekijken? Dat kan ook. De bar is geopend en dj Hamer zorgt voor de muziek. Ook sponsoren en ondernemers uit de omgeving van Steenderen zijn van harte welkom. Volleybalvereniging WIK organiseert voor hen op het beachvolleybalterrein een WIK-sportcafé met als doel om samen terug te kijken op een sportief volleybalseizoen.

De zondag 9 juni is de dag van het spectaculaire beachtoernooi. 90 dames-, heren-, mix- en jeugdteams gaan de strijd met elkaar aan om de felbegeerde hoofdprijzen in de wacht te slepen. In de middag vertonen de allerkleinste volleyballers van WIK hun kunsten op het speciale miniveld. Ook is er een speelweide met vermaak voor de kinderen. De dag wordt afgesloten met een grote barbecue.

Publiek is van harte welkom. Voor meer informatie, zie de website of volg de Facebookpagina 'Wikbeach'. Het WIK beachvolleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: Loonbedrijf De Covik, Autobedrijf Robert Wisselink, Rutjes Elektroservice, Romatec, Colors @ Home Gosselink, Marketz Installatiebedrijf, Pasman Motoren & Aggregaten en Autobedrijf Aal.


www.wiksteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant