De jachthaven van Marina Strandbad Olburgen is het uitzicht tijdens het concert van Nieuw Leven. Foto: PR
De jachthaven van Marina Strandbad Olburgen is het uitzicht tijdens het concert van Nieuw Leven. Foto: PR

Openlucht Concert Nieuw Leven bij Marina Strandbad Olburgen

Algemeen

OLBURGEN - Tijdens de open dagen op 1 en 2 juni van Droomparken Marina Strandbad in Olburgen zal Muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen op beide dagen van 14.00 tot 16.00 uur een openluchtconcert geven.

Op zaterdagmiddag zal de Malletband optreden. Deze enthousiaste groep slagwerkers wordt in het concertdeel aangevuld met leerlingen die een paar nummers meespelen. Wegdromen bij de klanken van 'Air' of wakker schrikken bij 'Triller'.

Op zondagmiddag treedt het harmonieorkest op met een programma om bij weg te dromen. Via de exotische klanken van 'Pacific Dreams' en de polka 'Fata Morgana' van Strauss wordt de bezoeker meegenomen op een droomreis naar het indrukwekkende 'Cry of the last Unicorn'. De droomwereld van Alice in Wonderland ontbreekt natuurlijk ook niet. Dit laatste met vertelling is erg leuk voor kinderen.

Kom genieten van het openluchtconcert op een unieke locatie waar men heerlijk kan zitten met zicht op jachthaven en de IJssel. Al dan niet onder het genot van een heerlijke pizza en een drankje in de zon. Het Marina Strandbad is gelegen aan de Pipeluurseweg in Olburgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant