Blokfluitleerlingen Successchool 3.0, Marrit Scheffer, Karlijn Kroezen, Evi Reerink, Eva Heinemans en Luuk Reerink met hun behaalde diploma's. Foto: PR
Blokfluitleerlingen Successchool 3.0, Marrit Scheffer, Karlijn Kroezen, Evi Reerink, Eva Heinemans en Luuk Reerink met hun behaalde diploma's. Foto: PR

Blokfluitleerlingen Successchool 3.0 geslaagd

WOLFERSVEEN - De blokfluitgroep van de Successchool 3.0 heeft donderdag 15 mei onder leiding van Mirjam v.d. Burg het blokfluitdiploma gehaald. Dit zijn de leerlingen die met hele mooie cijfers hun diploma behaalden: Evi Reerink, Luuk Reerink, Eva Heinemans, Marrit Scheffer en Karlijn Kroezen.

Voor het praktijkexamen speelden zij twee solostukjes en een duet. Alle leerlingen hadden samen een geweldig gemiddelde voor hun theorie examen, namelijk een 9,5. De leerlingen hebben nu een hele goede basis om door te stromen naar een ander instrument, maar zeer zeker een goede basis, voor als ze naar de middelbare school gaan, waar ze het vak muziek krijgen.

Na afloop vond de diploma-uitreiking plaats, vergezeld door de ouders en broertjes. Ze kregen een mooi diploma met cijferlijst en een vlinder van hun juf, met de hoop dat ze overvliegen naar een ander instrument. Drie van hen gaan al beginnen op een ander instrument: gitaar, piano en dwarsfluit. Tot slot werd ook de juf door de leerlingen in het zonnetje gezet.

"Het is geweldig om muzikaal bezig te zijn met kinderen, ze stap voor stap muzikaal te zien groeien," vertelt Mirjam, die de leerlingen heel erg gaat missen. "Je hebt ze toch ruim anderhalf jaar muzikaal onder je hoede," vertelt ze. Gelukkig ze start ze met een nieuwe blokfluitgroep.

Meer berichten