Door Annie Elissen beschilderd porselein in Art Deco stijl. Foto: Annie Elissen
Door Annie Elissen beschilderd porselein in Art Deco stijl. Foto: Annie Elissen

Werk Annie Elissen te zien in de theetuin

VIERAKKER – Annie Elissen – Groot Tjooitink exposeert in de Theetuin Vierakker aan de IJselweg 13 haar werken tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst van 31 mei t/m 2 juni. De expositie is open tussen 11.00 tot 17.00 uur.

Na een jaar van afwezigheid als exposant van de Kunst4daagse is Annie Elissen weer terug. "Ik doe weer mee, op een plek waar ik vroeger vaak langskwam, op weg van mijn huis in Steenderen naar het voortgezet onderwijs in Zutphen," lacht zij. Annie blijft verder gaan met het experimenteren met verf op diverse materialen. Verrassend nieuw werk gaat zij voor het eerst buiten haar atelier tonen aan de bezoekers van deze Kunst4daagse. Zij laat zich inspireren door oude meesters als Vermeer en Rembrandt, gecombineerd met werken van onder andere Jan Sluijters en Carel Fabritius. Weergegeven in de heldere kleuren waar Annie bekend om is en haar eigen fantasie heeft zij dit tot één geheel gemaakt. Daarnaast toont ze veel nieuw beschilderd porselein soms in Art Deco stijl, beschilderd glas en wat kleinere werken op hout. Uiteraard zullen er nog koeien, kippen, vogels, paarden te zien zijn.

De vier mede-exposanten van Annie in de Theetuin Vierakker zijn: Susanna Redeker – aquarellen, en illustratie, Sonja Tieks – fascinerende beelden, Jacqueline de Keijzer – kleine glaskunstsieraden en Ineke van Stiphout met haar Nuno-vilttechniek.

De Theetuin Vierakker is dicht tegen Zutphen aan gelegen; een fijne plek midden in de natuur, een heerlijke tuin om in te zitten en bij slecht weer binnen met koffie en thee met authentieke taarten. Kortom een lang weekend met veel kunst, bij mooi weer leuk om er naar toe te fietsen. Wie met de auto komt heeft voldoende parkeergelegenheid.


www.annie.elissen.com

www.kunst4daagsebronckhorst.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden