UVV vermaakt door Duo Een & Ander

HENGELO - Tijdens de gezellige muzikale middag in Ons Huis in Hengelo woensdagmiddag 8 mei vermaakte Duo Een & Ander de gasten van UVV.

De voorzitter van de UVV Grady Wentink opende deze middag door iedereen van harte welkom te heten in het bijzonder Erik Knoef en Anita Oldenhave, het Duo Een & Ander. Ze was verheugd dat er zoveel mensen aanwezig waren en wenste iedereen een fijne middag toe en Erik en Anita veel succes.
De middag werd geopend met een toepasselijk welkomst lied. Cabaret in het dialect, en muziek werden afgewisseld met poëzie uit de eigen nieuwe gedichtenbundel. Mooie sketches over het ouder worden, wat op de lachspieren werkt en even alle zorgen vergeten. Een prachtig lied over fietsen door de Achterhoek, op de melodie van een lied van Ede Staal. Een bekende meezinger en een enkel Engels lied, alles prachtig muzikaal begeleid.
In de pauze met nog een consumptie, werden ook weer de bekende lootjes verkocht, hierna werd het programma vervolgd met een nieuw Achterhoeks volkslied, en mooie verhalen over vakantie perikelen. Een hilarisch sketchje met de schoonmaakster, op zoek naar een man, een blind date, wat natuurlijk niet goed kwam. Na een dating Bleus en een slotlied kwam er een eind aan deze mooie dialectmiddag vol humor en muzikaliteit. Erik en Anita werden bedankt voor hun succesvolle optreden waar iedereen van genoten heeft.
Allen werd een welthuis gewenst en hopelijk een weerzien op de volgende activiteit van de UVV.

De UVV organiseert ook dit jaar weer een dagtocht, inclusief lunch, koffie/thee met gebak, nu naar de Alblasserwaard met de molens van Kinderdijk. Vertrek op woensdag 26 juni om 10.15 uur vanaf Ons Huis in Hengelo. Voor informatie over de kosten en opgave, bel. 0575-461779 of 0575-461893.

Meer berichten