Jetz geht löss! Frühschoppen in Martinushuus

BAAK – De Stichting Vrienden van de Parel organiseert een gezellig voorjaarsfeest, Frühschoppen, in het Martinushuus. Een gezellig, traditioneel bij elkaar zijn en gezamenlijk eten en drinken voor de middag onder begeleiding van een muziekgroep. Al deze ingrediënten zijn op zondag 26 mei van 12.00 tot 15.30 uur aanwezig.

Kom gezellig op deze laatste zondag van de maand met je familie, vrienden en buren naar het Martinushuus en beleef een paar heerlijk ontspannen uurtjes onder het genot van een hapje, drankje en bijpassende muziek. Dit wordt verzorgd door het Winterswijkse orkest, Die Slingetaler. Zij spelen voor de pauze 'lustige' volksmuziek en erna komen zeer diverse bekende nummers aan bod van onder andere Fats Domino, Jim Reeves en Boh Foi Toch. Geheid dat u los gaat en mee gaat zingen bij het horen van deze evergreens! Het Martinushuus is ingericht met lange tafels en een gezellige bar, zoals dat hoort bij een dergelijk festijn en alles wat nodig is voor een paar aangename uurtjes.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij het Wapen van Baak en zaal Herfkens of via mail te bestellen: svriendenvandeparel@gmail.com. Op de dag zelf bij de ingang van het Martinushuus kunt u uiteraard ook toegangsbewijs kopen. Alle kaarten zijn inclusief een kop koffie of thee.

Meer berichten